O nama

Mi smo Meštar.hr - internetski oglasnik koji mijenja pravila igre!

Zaboravite na dosadne provizije po dogovorenom poslu i komplicirane transakcije. Meštar.hr donosi revoluciju u svijetu pronalaženja majstora i poslova u Hrvatskoj, i to potpuno besplatno.

Društvena mreža za povezivanje majsora i klijenata

Naša priča počinje kao ideja stvaranja društvene mreže koja povezuje ljude različitih zanimanja i usluga. Željeli smo stvoriti mjesto gdje svi imaju priliku objavljivati i pregledavati poslove, pretraživati majstore i ostavljati recenzije na korisničkim profilima. Tako je nastao Meštar.hr - mjesto gdje se kreativnost i stručnost susreću.

Brza i jednostavna objava upita

Onima kojima je potrebna pomoć majstora omogućujemo jednostavan način za objavu upita. Naša platforma omogućuje vam brz i jednostavan pristup upisivanjem osnovnih informacija i specifičnih zahtjeva. Nakon što ste svoj upit objavili, naši administratori ga provjeravaju i, ako je sve u redu, stavlja se na listu aktivnih upita. Istovremeno, šaljemo vam automatsku obavijest kako biste bili sigurni da ste korak bliže pronalasku pravog majstora.

Automatske obavijesti i jednostavan chat s majstorima

No, nema potrebe da samo čekate - posjetite našu stranicu "Lista majstora" i pregledajte profile majstora koji odgovaraju vašim potrebama. Tu možete pronaći sve potrebne informacije o njihovim uslugama, recenzijama i kontaktima te s njima izravno stupiti u kontakt putem našeg jednostavnog chat sustava.

Zajedno gradimo budućnost - pridružite se Meštar.hr zajednici

Meštar.hr nije samo platforma, već prava zajednica ljubitelja majstora i poslova. Pridružite nam se danas i zajedno gradimo bolju budućnost za sve one koji žele lakše i brže pronaći savršenog majstora ili unosan posao.

Zaboravite na provizije - svi zaslužuju priliku, besplatno!

Zaboravite na provizije i komplicirane transakcije - Meštar.hr čini stvari jednostavnima, jer vjerujemo da svi zaslužuju priliku da svoje vještine pokažu svijetu, i to potpuno besplatno!


Kutak za majstore

Naša platforma vam omogućuje potpuno besplatnu registraciju i pristup stotinama poslova koji čekaju majstore poput Vas.

Registracija na Meštar.hr je brza i jednostavna. Sve što trebate učiniti je stvoriti besplatan korisnički račun i dodati informacije o svojim uslugama, iskustvu i kontakt podatcima.

Nakon što to obavite, otvaraju vam se vrata ka brojnim mogućnostima:

  1. Pronađite poslove - pretražujte stotine aktivnih poslova koji odgovaraju vašim vještinama i interesima. Naša napredna tražilica olakšava pronalazak poslova koji vam odgovaraju.

  2. Javite se na upite - kada pronađete posao koji vas zanima, jednostavno se javite na upit i pokažite svoj interes. Brza i jednostavna komunikacija s potencijalnim klijentima je ključ vašeg uspjeha.

  3. Besplatna promocija profila - Vaš profil na Meštar.hr je vaša online vizitka. S pravilno popunjenim profilom, klijenti će lakše pronaći vas.

  4. Premium paketi i značajke - želite li se dodatno istaknuti i podići razinu svog profila? Meštar.hr nudi premium pakete i značajke s kojima ćete se istaknuti među konkurencijom. Imate priliku da vaša ponuda bude uočljivija i privuče više pažnje.

Vaš uspjeh je naš prioritet i Meštar.hr je ovdje kako bi vam pomogao da postignete svoje ciljeve. Registrirajte se besplatno danas i započnite put prema uspješnoj karijeri kao majstor!

Bez ikakve provizije, sve što zaradite ide Vama. Povežite se s 10,000+ aktivnih korisnika i posjetitelja i unaprijedite svoje poslovanje u samo par klikova.

Kreirajte svoj račun