Uvjeti korištenja

Ažurirano: 29. listopada 2023

Dobrodošli na Meštar!

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete pružanja usluge (u daljnjem tekstu: "Uvjeti"). Ovi Uvjeti reguliraju vaše korištenje naše web stranice i aplikacije, smještene na mestar.hr (u daljnjem tekstu: "Usluga") koju upravlja Meštar. Korištenjem naše Usluge pristajete na ove Uvjete i obvezujete se da ćete ih se pridržavati. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima ili se ne možete pridržavati, molimo vas da ne koristite našu Uslugu.

1. Obavijesti

Pretplatom na našu Uslugu pristajete na primanje obavijesti, marketinških ili promotivnih materijala te drugih informacija koje vam možemo poslati. Ako želite prestati primati ove obavijesti, možete se odjaviti s pretplate putem veze za odjavu u samoj obavijesti, ručno postavljajući svoje želje u postavkama aplikacije ili putem e-pošte na info@mestar.hr.

2. Kupovine

Ako želite kupiti proizvode ili usluge dostupne na našoj web stranici, bit ćemo vas zamolili da pružite određene podatke relevantne za vašu kupnju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, broj vaše kreditne ili debitne kartice, datum isteka kartice, adresu za naplatu i podatke o dostavi.

Izjavljujete i jamčite da:

  • Imate zakonsko pravo koristiti bilo koju karticu ili drugi način plaćanja u vezi s bilo kojom kupnjom.

  • Podaci koje nam dostavljate su istiniti, točni i cjeloviti.

Zadržavamo pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu iz različitih razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

  • Dostupnost proizvoda ili usluge.

  • Pogreške u opisu ili cijeni proizvoda ili usluge.

  • Pogreške u narudžbi ili druge razloge.

Također zadržavamo pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu u slučaju sumnje na prijevaru, neovlaštenu ili nezakonitu transakciju.

3. Natjecanja, nagradne igre i promocije

Bilo koja natjecanja, nagradne igre ili druge promocije dostupne putem naše Usluge mogu se regulirati pravilima koja su odvojena od ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako sudjelujete u bilo kojoj promociji, pregledajte primjenjiva pravila, kao i našu pravila o privatnosti. Ako su pravila za promociju u suprotnosti s ovim Uvjetima pružanja usluge, primjenjivat će se pravila za promociju.

4. Pretplate

Neki dijelovi naše Usluge naplaćuju se na temelju pretplate. Ciklusi naplate postavit će se ovisno o vrsti pretplatničkog plana koji odaberete prilikom kupnje pretplate.

Na kraju svakog ciklusa naplate, vaša će se pretplata automatski obnoviti pod istim uvjetima, osim ako je ne otkažete ili Meštar ne otkaže. Obnovu pretplate možete otkazati putem internetske stranice za upravljanje računom ili kontaktiranjem tima za korisničku podršku na info@mestar.hr.

5. Promjene

Meštar zadržava pravo izmijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako izmijenimo ove Uvjete, obavijestit ćemo vas putem e-maila i/ili postavljanjem obavijesti na našoj web stranici. Nastavkom korištenja naše Usluge nakon takvih izmjena, pristajete na nove Uvjete.

6. Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, obratite se Meštar koristeći sljedeće kontakt informacije:

E-mail: info@mestar.hr

Hvala Vam na korištenju Meštar.hr!