Politika kolačića

Ažurirano: 29. listopada 2023

Sukladno zakonu donesenom od strane Europske unije u svibnju 2011. godine, stranica mestar.hr (u daljnjem tekstu "Meštar") koristi kolačiće s ciljem unapređenja i poboljšanja svojih usluga. Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaše računalo kada posjećujete web stranicu i omogućuju joj da zapamti određene informacije, pružajući vam bolje korisničko iskustvo.


Što su kolačići?

Kolačići su informacije spremljene od strane web stranice koju koristite. Oni obično pamte vaše postavke za tu web stranicu, kao što su odabrani jezik ili adresa. Kada ponovno posjetite istu web stranicu, internet preglednik šalje kolačiće povezane s tom stranicom, omogućujući prilagođene informacije prema vašim potrebama.


Koje vrste kolačića koristi Meštar?

  1. Kolačići postavki: Kolačići koji se koriste za pamćenje postavki korisnika i omogućuju vam prilagodbu iskustva na web stranici.

  2. Kolačići prve strane: Kolačići koji se često koriste za pravilan rad web stranice i pamćenje vaših preferencija.

  3. Kolačići treće strane: Kolačići postavljeni od strane drugih web stranica ili usluga, kao što je Google Analytics, nad kojima nemamo direktnu kontrolu. Za informacije o upravljanju ovim kolačićima, konzultirajte odgovarajuće politike privatnosti trećih strana.

  4. Kolačići sigurnosti: Kolačići koji provjeravaju autentičnost korisnika, štite korisničke podatke i sprečavaju neovlaštenu upotrebu prijavnih podataka.

  5. Kolačići procesa: Kolačići koji omogućuju ispravan rad web stranice i pomažu korisnicima pri navigaciji i pristupu sigurnim područjima web stranice.

  6. Kolačići oglašavanja: Kolačići koji se koriste za pružanje relevantnih oglasa na temelju vaših interesa, pomažući poboljšanju kvalitete oglašavanja za vas i oglašivače.

  7. Kolačići stanja sesije: Kolačići koji prikupljaju informacije o interakciji korisnika s web stranicom kako bi poboljšali uslugu i korisničko iskustvo.


Upravljanje kolačićima u svom pregledniku

Većina web preglednika omogućuje vam kontrolu nad kolačićima. Možete ih blokirati ili izbrisati prema vlastitim željama. Detaljne informacije o upravljanju kolačićima u vašem pregledniku možete pronaći u postavkama preglednika ili na web stranici preglednika.

Napomena: Blokiranjem kolačića, i dalje možete pregledavati našu web stranicu, ali to može dovesti do ograničenja funkcionalnosti naše web stranice.

Za dodatne informacije o kolačićima i vašim pravima u vezi s privatnošću, slobodno nas kontaktirajte na info@mestar.hr. Vaša privatnost nam je važna, i Meštar se trudi osigurati sigurnost i povjerljivost vaših podataka.