Oglašavanje

Unaprijedite svoje poslovanje uz oglase na Meštru.

Kontaktirajte nas putem email adrese info@mestar.hr, a naš tim će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Pošalji poruku

Najbolji oglasnik za brz i jednostavan pronalazak majstora i poslova u Hrvatskoj!

Dobrodošli na Meštar.hr, Vašu prvu destinaciju za povezivanje s tisućama majstora i klijenata diljem Hrvatske. S više od 10,000 registriranih klijenata i aktivnih posjetitelja svakodnevno, naša platforma postala je neizostavan alat za sve one koji žele olakšati svoju potragu za savršenim majstorom ili unosnim poslom.

Što to Meštar.hr nudi Vama?

  1. Besplatni upiti za majstorima: Ne morate više tražiti na stotine web stranica, birati brojeve telefona ili razmjenjivati stotine poruka. S Meštrom možete besplatno objaviti upit za majstorima i pričekati da se oni jave vama!

  2. Povezivanje i komunikacija: Naša platforma omogućuje vam da kontaktirate druge korisnike izravno, razmijenite iskustva i savjete, te zajedno dođete do najboljih rješenja za vaše projekte.

  3. Obavijesti u stvarnom vremenu: Nikada nećete propustiti priliku! Meštar.hr vam šalje najnovije obavijesti o aktivnim upitima i dostupnim majstorima izravno na aplikaciju ili putem e-maila. Brzo, jednostavno i bez stresa.

  4. Pokrivanje svih usluga: Bez obzira jeste li u potrazi za građevinskim majstorima, električarima, vodoinstalaterima, web dizajnerima, ili bilo kojim drugim majstorom, Meštar pokriva gotovo sve usluge poslovanja u cijeloj Hrvatskoj.

Naša zajednica raste iz dana u dan, s više od 1000 posjetitelja koji se aktivno koriste našom aplikacijom. To znači da vaš oglas može doći do široke publike, potencijalnih klijenata i suradnika.

Prikažite se i Vi svim tim korisnicima!

Otvorite naš čarobnjak za kreiranje oglasa i u nekoliko jednostavnih koraka objavite Vaš oglas na Meštru. Dopustite da vaša ponuda zasja i privuče pažnju, jer na Meštru.hr prilika čeka - samo je trebate uhvatiti!

Uspostavite vašu prisutnost i stvarajte poslovne prilike - Meštar.hr je tu da vam pomogne na svakom koraku vaše potrage za majstorima i poslovima u Hrvatskoj.